Algemene voorwaarden

Bevestiging overeenkomst

Nadat mondeling dan wel schriftelijk definitief een opdracht tot het organiseren van een natuurexcursie is overeengekomen, bevestigt Go4NATURE de gemaakte afspraken in een overeenkomst. Deze overeenkomst inclusief benodigde informatie wordt per ommegaande per e-mail naar de klant verzonden.

Betaling

Betaling van de natuurexcursie dient vooraf te geschieden binnen 14 dagen na dagtekening van de overeenkomst. Indien de natuurexcursie binnen 14 dagen na de overeengekomen opdracht zal worden gerealiseerd dan geldt een betaling vooraf per ommegaande. De reservering van de natuurexcursie is pas definitief als de betaling is ontvangen. Indien het te betalen bedrag niet binnen de gevraagde betalingstermijn wordt voldaan en indien na herinnering betaling uitblijft, behoudt Go4NATURE zich het recht voor de te organiseren natuurexcursie te annuleren.

Verplaatsen of annuleren van de natuurexcursie

Indien er voor de Amsterdamse Waterleidingduinen(AWD) door het KNMI een weeralarm is afgegeven, kan de klant ervoor kiezen de reservering kosteloos naar een andere datum te verplaatsten. Indien de klant de natuurexcursie wenst te annuleren dan wordt door Go4NATURE € 35,- administratie- en voorbereidingskosten in rekening gebracht. Het restbedrag van de vooruitbetaling wordt door Go4NATURE aan de klant terugbetaald.

Indien met betrekking tot het coronavirus toekomstige wijziging van de landelijke richtlijnen van het RIVM aanleiding zijn om de natuurexcursie niet door te laten gaan, kan de klant ervoor kiezen de reservering kosteloos naar een andere datum te verplaatsten. Indien de klant de natuurexcursie wenst te annuleren dan wordt door Go4NATURE geen administratie- en voorbereidingskosten in rekening gebracht. Het volledig vooruitbetaalde bedrag wordt door Go4NATURE aan de klant terugbetaald.

Indien er bij de klant sprake is van overmacht door plotselinge ziekte of overlijden in familie-, vrienden- of werkomgeving, kan de klant ervoor kiezen de reservering kosteloos naar een andere datum te verplaatsten. Indien de klant de natuurexcursie wenst te annuleren dan wordt door Go4NATURE € 35,- administratie- en voorbereidingskosten in rekening gebracht. Het restbedrag van de vooruitbetaling wordt door Go4NATURE aan de klant terugbetaald.

Indien de klant de natuurexcursie wil annuleren zonder opgaaf van reden óf de reden betreft geen KNMI-weeralarm, een RIVM aangepaste coronarichtlijn óf overmacht door plotselinge ziekte of overlijden in familie-, vrienden- of werkomgeving, is één van de volgende twee situaties van toepassing: 1) Indien de opdracht tot 7 dagen voor de natuurexcursie wordt geannuleerd, dan wordt door Go4NATURE € 15,- administratiekosten in rekening gebracht. 2) Indien de opdracht binnen 7 dagen voor de natuurexcursie wordt geannuleerd, dan wordt door Go4NATURE het volledig betaalde bedrag in rekening gebracht.

Indien de klant de natuurexcursie wil verplaatsen zonder opgaaf van reden óf de reden betreft geen KNMI-weeralarm, een RIVM aangepaste coronarichtlijn óf overmacht door plotselinge ziekte of overlijden in familie-, vrienden- of werkomgeving, is één van de volgende twee situaties van toepassing: 1) Indien de opdracht tot 7 dagen voor de natuurexcursie verzocht wordt te verplaatsten dan wordt door Go4NATURE geen administratiekosten in rekening gebracht. 2) Indien de opdracht binnen 7 dagen voor de natuurexcursie verzocht wordt te verplaatsen dan wordt door Go4NATURE € 35,- voorbereidingskosten in rekening gebracht.

Indien Go4NATURE de geplande natuurexcursie niet door wil laten gaan door plotselinge ziekte van de natuurgids of plotselinge ziekte of overlijden in familie-, vrienden- of werkomgeving, is één van de volgende twee situaties van toepassing: 1) De klant kan de reservering kosteloos naar een andere datum verplaatsten. 2) De klant kan de reservering volledig annuleren waarbij door Go4NATURE het volledig betaalde bedrag wordt terugbetaald.

Aansprakelijkheid

Iedere deelnemer van een natuurexcursie doet mee volledig op eigen risico. Go4NATURE aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor lichamelijk letsel en/of schade aan kleding en/of persoonlijke bezittingen opgelopen tijdens een door Go4NATURE georganiseerde natuurexcursie.

Privacyverklaring

Go4NATURE hanteert een privacyverklaring volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze is openbaar beschikbaar op de site van Go4NATURE.