Veelgestelde vragen

Hoe boek ik een natuurexcursie bij Go4NATURE?

Da’s heel eenvoudig! U kunt mij het beste een e-mail sturen. Dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op. Maar u kunt mij natuurlijk ook gewoon bellen

In welke natuurgebieden organiseert Go4NATURE natuurexcursies?

Go4NATURE is gespecialiseerd in de Amsterdamse Waterleidingduinen en biedt daarom uitsluitend natuurexcursies aan in dit natuurgebied.

Hoe groot mag een groep bij een natuurexcursie van Go4NATURE zijn?

De minimale groepsgrootte is 10 personen. Om iedere deelnemer persoonlijk aandacht te kunnen geven wordt een groep bestaande uit meer dan 10 personen gesplitst. Iedere groep krijgt dan zijn eigen natuurgids.

Mogen er ook kinderen mee met de natuurexcursies van Go4NATURE?

Jazeker, kinderen vanaf 14 jaar zijn van harte welkom om mee te genieten van al het natuurschoon in de AWD!

Wanneer gaat een natuurexcursie niet door?

Een natuurexcursie van Go4NATURE gaat in principe áltijd door! Tenzij… er door het KNMI voor de Amsterdamse Waterleidingduinen een weeralarm is afgegeven.

Hoe gaat Go4NATURE tijdens natuurexcursies in de Amsterdamse Waterleidingduinen om met de coronamaatregelen?

Met betrekking tot het coronavirus conformeert Go4NATURE zich tijdens haar excursies volledig aan de landelijke corona richtlijnen van het RIVM én aan de door Waternet vastgestelde coronamaatregelen zoals die op dat moment in de AWD gelden.

Wat is het beleid van Go4NATURE nu mijn geboekte en betaalde natuurexcursie in verband met aangescherpte coronamaatregelen niet door mag gaan?

Dat is heel eenvoudig! U kunt de natuurexcursie kosteloos verplaatsen naar een latere periode. Indien gewenst kunt u de geboekte excursie ook annuleren. U krijgt dan het volledig betaalde bedrag direct terug.

Hoe is de aansprakelijkheid geregeld als ik bij een natuurexcursie van Go4NATURE per ongeluk struikel over een boomstam of als mijn camera in het water valt?

Iedere deelnemer van een natuurexcursie doet mee volledig op eigen risico. Go4NATURE aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor lichamelijk letsel en/of schade aan kleding en/of persoonlijke bezittingen opgelopen tijdens een door Go4NATURE georganiseerde natuurexcursie.

Heeft u een vraag over de natuurexcursies van Go4NATURE maar weet u het antwoord daar nog niet op?

Stel mij uw vraag via info@go4nature.nl. Als ik terug ben van het wandelen in de natuur zal ik uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.